Filipi Co feston 32 vite histori suksesi në "Industrinë e Bimëve Aromatike & Mjekësore".

“Filipi Co Herbs & Spices” feston 32 vite sukses në “Industrine e Bimëve Aromatike & Mjekësore .

Respekte dhe mirënjohje të gjithë punonjësve dhe bashkëpuntorve të Filipit Co që në keto tre dekada pune dhe përpjekje ka arritur të mbajë vendin e liderit në këtë industri me një prestigj të lartë dhe emer të mirë që edhe në kete 32 vjetor vazhdojmë të festojme suksesin dhe punën e secilit prej nesh .

Se bashku do të vazhdojmë të rritemi dhe të jemi gjithmonë promotor të zhvillimit të metejshem të kesaj industrie që larteson eksportet shqipetare në mbarë botën.

Vidio e festës se 32-vjetorit të Filipi Co .

FILIPI CO ZHVILLON TRAJNIME NË LIDHJE ME BIMËT HELMUESE.

Bimët helmulese dhe pesticidet janë ndër problemet më të rendesishme që tregu ynë po perballet. Filipi Co është ndergjesuar rreth ketij problemi duke ndermarre një projekt për të trajnuar  fermerë dhe grumbulluës. Projekti është trajnimi i fermerve që të reduktojnë perdorimin e pesticideve të ndaluara rreptesisht nga BE dhe pastrimi, eleminimi i bimeve helmuese në fushat…

Read more

Filipi Kompani eshte nominuar per cmimin “Bleta e Arte”, per arritjet dhe kontributin e dhene per zhvillimin e biznesit ne Shqiperi

Filipi Kompani eshte nominuar per cmimin ‘Bleta e Arte’, per arritjet dhe kontributin e dhene per zhvillimin e biznesit ne Shqiperi. Filipi Kompani eshte nominuar si nje nga bizneset me te suksesshme ne Shqiperi ne vitin 2015, gjithashtu eshte nominuar me cmimin “Bleta e arte per kontributin e dhene ne biznesin Shqiptar per zhvillimin e…

Read more

26 Vite Filipi Co

Me date 25 Korrik 1991 u krijua Filipi Co Herbs & Spices. Filipi Co festoi kete 25 Korrik, 26 vite aktiviteti, te cilat me te gjitha uljet dhe ngritjet e tyre e kane bere Filipi Co LIDER te Industrise se Bimeve dhe Erzave te Shqiperise.

Read more

ISO 22000 : 2005

ISO 22000 eshte standarti i pare i perdorur per zhvillimin dhe implementimin per sistemin e menaxhimit te sigurise se produkteve me qellim per te rregulluar tregun dhe per te vendosur standarte dhe kritere te qarta ,per te gjithe ata qe merren me keto produkte.

Read more

Konferenca e Shoqates ACPEMP

Shoqata e mbledhesve, Procesueseve,Rritesve dhe Eksportueseve te bimeve medicinale (ACPEMP) ine bashkpunim me Philip Kompani, te Henen me 11 Maj 2015,zhvillona koferencen e katert . Konference do te mbahet ne Tirana International Hotel , nga ora 09:00 deri ne 14:00.Jane te ftuar te marin pjese te gjithe aktoret te cilet bejne pjese ne kete industri…

Read more