Shoqata e Industrise se Bimeve Mjekesore dhe Aromatike “IBMA” organizon me date 11 Prill 2023 ne ambientet e Resort “Xibraku”: ora 9:30-13:30 konferencen kombetare te industris se “Bimeve Mjekesore dhe Aromatike” .
Ne kete konference do te kete nje pjesemarrje te gjere nga anetare te Shoqates se Bimeve Aromatike dhe Mjekesore, fermer, grumbullues, perpunues dhe eksportues te bimeve dhe erzave.
Gjithashtu do te na nderojne me pjesmarrjen e tyre ne kete konference: Kryeministri i vendit tone Z. Edi Rama, Ministria e Bujqesise dhe ajo e Sipermarrjes , perfaqesi Diplomatike, perfaqesues te Shoqatave te ndryshme te Biznesit, media te ndryshme etj.
Kjo konference do te jete me e madhja dhe me e rendesishmja e “Shoqates se Bimeve Mjeksore &Aromatike” e zhvilluar ndonjehere ne Shqiperi.
Teme e diskutimeve do te jene problematikat qe po has industria dhe mundesite per te zhvilluar me teper kete sektor te rendesishem te vendit tone.
Me respekt!
Kryetar i “IBMA” Z.Filipi Gjoka.