Ne sjellim tek ju

Ne interesohemi te sjellim ne tregun kombetar dhe internacional rreth 189 lloje te ndryshme bimesh.

Herbs

Bimet medicinale jane te peraferta me ilacet farmaceutike qe perdoren te sherojne ose te zbusin simptomat e nje semundje.

Gjethet

Bimet medicinale jane te peraferta me ilacet farmaceutike qe perdoren te sherojne ose te zbusin simptomat e nje semundje.

Lulet

Lulet dhe frutat e bimeve kane ciklin e tyre te jetes. Frutat dhe perimet qe ne hame vijne nga pjese te ndryshme te cikli jetesore te bimeve.

Rrenjet

Rrenjet jane perdor per te lehtesuar dhimbjet e lindjes per te trajtuar nje varitet semundjesh, si e ftohura apo hemoragjia,ose si ereza ne gatime

Bime Medicinale dhe Aromatike

Eksperienca e gjate e trajtimit te bimes Sage na ka bere ne lider në tregun Shqiptar.

Galeri